Süleyman Demirel İlkokulu
CUDİ MAH. 63 CAD. ADLİYE ARKASI SÜLEYMAN DEMİREL İLKOKULU BLOK NO140 SİLOPİ / ŞIRNAK

VİZYON

Süleyman Demirel İlkokulu vizyonunu, gerçekleştirilebilecek hedefler belirleyip, sağlam bir altyapı üzerine oluşturmuştur. Okul, vizyonunu beklentiler ve ihtiyaçlar doğrultusunda yeniden gözden geçirir ve düzenler. Her yıl gözden geçirilen Okul Geliştirme Planı, vizyona ulaşmak için önemli adımlar oluşturmaktadır.

MİSYON

Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

Kütüphane Kitap Sayısı :5399
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM.ANCAK BÖLGEMİZ KOŞULLARINDAN DOLAYI OKUL BİRLEŞTİRMESİ YAPILDIĞINDAN GEÇİCİ OLARAK İKİLİ ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.

Öğretim Şekli

13:00/17:40

Okulumuzda sadece özel öğrencilerine servis vardır.

İLÇE MERKEZİNDE

Cudi mahallesi, 63.cadde, No:140, Adliye Arkası Silopi/Şırnak

Okulumuzda Futbol,Basketbol,Voleybol,Masa tenisi sporları yapılmaktadır.

Proje Çalışmaları

Sıfır Atık Projesi, Dilimizin Zenginlikleri Projesi Temiz Sınıf Temiz Okul Projesi Temiz Okul Projesi